پزشکیان: باید اختلافات را حل کنیم یک وزیر هفته آینده به مجلس می‌رود/ کدام نمایندگان او را احضار کرده‌اند؟ شهادت یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه بر اثر آتش‌سوزی عارف: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی است پزشکیان: بجای تغییر افراد باید راه حل مشکلات را پیدا کرد تسریع در روند اجرای طرح بازگشت اتباع غیر مجاز رئیس جمهور به شرق استان تهران می‌رود عدم مغایرت طرح افزایش نمایندگان مجلس با سیاست‌های کلی نظام قائم‌پناه: پزشکیان گفته قانون حجاب را نمی‌توان اجرا کرد پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده

بررسی شکایت خانوارهای معترض به عدم دریافت یارانه در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس

عضو کمیسیون برنامه مجلس با اشاره به حضور رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها در این کمیسیون، گفت: با دستور رئیس جمهور مقرر شد برای خانوارهای معترضی که یارانه آنها واریز نشده تا بررسی اعتراض‌ها مبلغ یارانه فعلا مسدود شده به حساب آنها واریز شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر بهروز محبی نجم آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جلسه امروز این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه آقای پارسانیا رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها حضور داشت.

وی افزود: در این جلسه بحث و بررسی های لازم در رابطه با اصلاحات یارانه ها و همچنین پرداخت یارانه کمک معیشتی به خانوارها مورد بحث و بررسی قرار گرفته شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: همچنین با دستور رئیس جمهور مقرر شد به خانوارهایی که یارانه واریز نشده است و اعتراض دارند مبلغ یارانه به صورت مسدود شده به حساب این خانوارها واریز شده تا بعد از رسیدگی به شکایت آنها این مبالغ برای خانوار آزاد شود.

محبی نجم آبادی تصریح کرد: دستور بعدی کمیسیون بررسی طرحی بود که تا ۵ % از طرح هایی که در حال تکمیل شدن هستند سازمان‌های دولتی مکلف شوند در راستای مسئولیت های اجتماعی یا خدمات منطقه ای مبالغ آن را پرداخت کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر